StartBli medlemMedlemsförmånerHyrbilar - Holiday Autos

Hyrbilar - Holiday Autos

Holiday autos


Holiday Autos är världens största webbplats för jämförelse av biluthyrare och erbjuder biluthyrningstjänster på mer än 30 000 platser i hela världen. Vi jämför priser från över 1 500 leverantörer genom att samarbeta både med alla de största biluthyrningsfirmorna så väl som fristående, lokala företag för att hitta det bästa priset till dig.

På Holiday Autos försöker vi alltid se till att ha tänkt på allt, så vi erbjuder kostnadsfri avbokning och kostnadsfria tillägg, och vi tar aldrig ut transaktionsavgifter.
Vi har ett kontaktcentrum med flerspråkig personal som är öppet alla dagar i veckan, så att du kan kontakta oss med frågor om ditt hyrbilspaket.

Holiday Autos erbjuder samtliga MHF-medlemmar en rabatt om 10 procent på hyrbilar. (Rabatten går ej att kombinera med andra rabatter eller avtal).

Hyrbilar bokas i formuläret nedan där rabatten redan är avdragen. Om bokningen av någon anledning inte kan göras här på hemsidan kan du ringa till Holiday Autos på 08-525 002 61 och uppge rabattkod mhf10. Bokningen debiteras det kreditkort som anges vid bokningstillfället.


MHF - Ingen ska dö av rattfylleri | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399