StartOm MHFNyheter

Nyhetsarkiv - Mars 2015

Polisens olycksstatistik underkänns

måndag, 30 mars
Transportstyrelsen underkänner den officiella statistiken för trafikolyckor för år 2014. Orsaken är att polisens rapportering av incidenter har stora brister.
Läs mer

Ministern på besök vid alkobommarna

onsdag, 25 mars
Idag gjorde infrastrukturminister Anna Johansson (S) ett besök vid alkobommarna i Frihamnen i Stockholm.
Läs mer

Polisens nya kameror läser av din regskylt

måndag, 23 mars
Polisen i Östergötland har installerat kameror i sina bilar som automatiskt läser av registreringsskyltarna på andra fordon.
Läs mer

"Alkobommarna är här för att stanna"

tisdag, 17 mars
Infrastrukturministern och trafikutskottets ordförande vill ha en permanent lösning för alkobommar. - En stor framgång för MHF:s satsning på alkobommar!
Läs mer

Natursköna Argentina till häst

måndag, 16 mars
Varför inte bli en gaucho under några dagar. På Pampas slättland, nära Buenos Aires, lever och frodas den argentinska cowboykulturen.
Läs mer

Färre rattfyllerister miste körkortet

måndag, 9 mars
Antalet körkort som återkallas som en följd av rattfylleri minskade under förra året. En orsak är att fler väljer att installera ett alkolås i bilen.
Läs mer

Ny utvärdering: Alkobommar minskar fylleri

måndag, 2 mars
Rattfylleriet minskar kraftigt efter installation av automatiska nykterhetskontroller. Det visar utvärderingen MHF gjort av försöket med alkobommar i Stockholm.
Läs mer
MHF - Ingen ska dö av rattfylleri | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399