StartTidningenLäs tidningen

Motorföraren nr 1 2015

Huvudrubriker


Läs Motorföraren digitalt

I dagarna lanseras Motorförarens app som gör det möjligt att läsa tidningen digitalt i exempelvis en surfplatta. Appen blir tillgänglig för alla som idag får Motorföraren i brevlådan, men även alla medlemmar i MHF-Ungdom.

Toyota i bräschen för vätgasdrift

Det är upplagt för huvudbry vad det gäller framtidens bilar och infrastruktur. Ska vi bygga laddstolpar för batterier eller tankställen för vätgasdrivna bränsleceller? Biltillverkarna är inte överens. I ena ringhörnan Tesla, som tror på batterier, i andra ringhörnan Toyota, som tror på vätgas.

Trysil - alpkänsla på närmare håll

Vi valde att bila till Norge, genom södra Dalafjällen, under vintersemestern. För snösäkra Trysil bjuder på hög alpinkänsla och över 60 pister. Dessutom finns här både camping och hotell med klart pistnära lägen.

Fiat-familjen utökas med 500X

Fiat fortsätter att använda 500-namnet i sin modellexpansion. Det senaste - och mest övertygande - tillskottet kallas 500X. Den lilla crossovern bjuder på fina vägegenskaper i en förpackning som sticker ut.Läs hela numret (PDF)

Artiklar

MHF - Ingen ska dö av rattfylleri | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399