StartTidningenLäs tidningen

Motorföraren nr 8 2015

Huvudrubriker


Ola - en sann Saabentusiast
MHF Region Norrs ordförande är ovanligt ung, men inte oerfaren i MHF-sammanhang. Ola Nordberg är 29 år och bor i Boliden. Han är riktig en Saabentusiast och har tolv stycken bilar av märket.

Trafikverkets utredning avfärdar alkobommar
Trafikverket avråder i sin utredning från ett införande av automatiska nykterhetskontroller. Slutsatsen överraskar MHF:s vd Göran Sydhage.

Andra generationen Volkswagen Touran är Årets Familjebil
Nya Volkswagen Touran har utsetts till Årets Familjebil. Fyra av de nio motorjournalisterna i Motorförarens jury röstade på andra generationens Touran. På delad andra plats kom Skoda Superb och Opel Astra.

Elektrifiering på bred front
Batterier eller vätgas? Den frågan har många biltillverkare ställt sig, och i några fall gett ett tydligt svar på. För Audi är det inte antingen eller när det gäller framtidens teknik - utan både och. Dessutom arbetar märkets ingenjörer med utökad elektrifiering av befintliga modeller genom så kallade mildhybrider.

Solig skidglädje och lyxcamping i vintriga Dolomiterna
Val Gardena och Val di Fassa i Dolomiterna gör det inte lätt för oss som har svårt att välja. Här finns över 120 mil med pister och 450 liftar vid Unesco-skyddad terräng. Och camparna stortrivs.
Läs hela numret (PDF)

Artiklar

MHF - Ingen ska dö av rattfylleri | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399