StartTidningenLäs tidningen

Motorföraren nr 6 2017

Huvudrubriker


Systrarna Silén - hängivna MHF:are
Systrarna Agnetha och Gunilla Silén har ett stort MHF-engagemang. MHF Eskilstuna har haft en hektisk sommar. Totalt har lokalavdelningen kört Ta Paus vid 16 tillfällen samt varit med och arrangerat 14 veteranbilsträffar.

Anders leder införandet av automatiska nykterhetskontroller
Trafikverket presenterade tidigare i år ett förslag att automatiska nykterhetskontroller kan införas i vägtrafikmiljön, exempelvis i hamnar. Anders Wiman är projektledaren som ska se till att det blir verklighet. På Tylösandsseminariet ska han berätta om införandet.

Högertrafiken 50 år
Den 3 september är det 50 år sedan högertrafiken infördes i Sverige. MHF var drivande i frågan. Funktionärer från förbundets 500 lokalavdelningar utbildade svenskarna med hjälp av studiecirklar och manöverprov.

Först på plats i Vingåker
MHF Camping Clubs årliga riksträff hölls i vackra Vingåker, Sörmland. Motorföraren passade på att titta förbi och hälsa på gästerna som var först på plats, Britt och Ola Gustafsson från Piteå.
Läs hela numret (PDF)

Artiklar

MHF - Ingen ska dö av rattfylleri | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399