MHF ordnar en funktionärsutbildning den 6 maj, med syftet att få fler nöjda och trygga funktionärer.  Vi vill ge er verktygen ni behöver för att genomföra era funktionärsuppdrag.

Utbildningen är öppen både för nya och vana funktionärer.  Ni kommer bland annat att
få information om:

• MHF-historia

• Aktuella frågor som MHF driver

• Värdskap

• Praktiska tips

• Sälj-kit

Vi välkomnar tre personer från varje region till denna utbildningsdag. Vi tror att regionordförande, regionens projektledare och en aktiv funktionär från en av regionens lokalavdelningar kan vara en bra mix. De som kommer får chansen att träffa andra funktionärer från andra regioner, och utbyta idéer och erfarenheter.

Utbildningen kommer vara ett bra komplement till verksamhetskatalogen och ett stöd att luta sig mot i framtida aktiviteter, som Ta Paus och Trafiknykterhetens dag, reflexkampanjer och meckarkvällar. Vi hoppas kunna öka er kunskap om vad MHF gör och vill uppnå samt vilka trafiksäkerhetsfrågor MHF driver, vilket ger er bra argument i situationer där ni möter trafikanter och potentiella medlemmar. Vi vill att ni sedan tar hem och sprider det ni lärt er, som ringar på vattnet, till era vänner i de andra lokalföreningarna i regionen.

Välkommen till kansliet den 6 maj 2019. Utbildningen är kostnadsfri, det ingår fika och lunch. Resor och boende bekostas av era regioner. Vill du ha hjälp att boka boende så meddela det i din anmälan. Ring Camilla 072-141 38 04 eller Sabrina 0765-48 97 23 eller gå in på denna länk för att anmäla dig: https://goo.gl/forms/QCy1EH3RR2yHiWkm1

Välkomna!