Årets nätverksträff med MADD 26-27 november

Välkommen till avkopplande, lärorika och trevliga dagar,
tillsammans med andra som har liknande erfarenheter!

Nu är det dags igen för nätverksträffen för oss som drabbats av rattfylleri.

I år blir det en gemensam träff för hela landet. Programmet innehåller ett offentligt seminarium om trafikens brottsoffer, samt gemenskap och samtal med andra som är i liknande situation. 

Vi träffas på centrala Hotel Hilton Stockholm Slussen.

Arrangörer är MADD – anhörignätverket för dig som drabbats av rattfylleri – och MHF. Från MADD medverkar ordförande Mats Sjöö som själv är drabbad av rattfylleri.

Subventionerat pris och resekostnaderna täckta

Vi vill verkligen inte att priset ska vara ett hinder för dig att delta. Därför subventionerar MADD priset kraftigt för dig som deltar.
Du betalar bara 600 kr för helpension för hela träffen. Dessutom ersätter vi dina resekostnader (mot kvitto) upp till 2 000 kr.

Anmäl dig på www.madd.se. Avgiften kan du med fördel swisha på : 123 313 78 17

Vi ser gärna din anmälan senast 5 november.

Ring eller maila mig om du undrar över något:

Mats Sjöö
Ordförande, MADD
Tel. 076-548 97 17
mats.sjoo@mhf.se

Vi ses på fina Hilton Stockholm Slussen!

Världens största frivilligorganisation mot rattfylleri

 

MADD är världens största frivilligorganisation mot rattfylleri. MADD (Mothers Against Drunk Driving) startade i USA 1980 av en förtvivlad mamma som just mist sin trettonåriga dotter på grund av en rattfyllerist. Hon demonstrerade med plakat utanför Vita Huset i Washington.

Sedan 1980 har organisationen vuxit till mer än tre miljoner medlemmar. MHF tecknade redan 2003 ett samarbetsavtal med MADD, om det första MADD-näverket i Europa. Självklart är organisationen öppen för alla som vill engagera sig. Namnet till trots gäller det såklart inte bara mödrar. Varmt välkomna till oss!

Vi behöver din gåva

Vill du stödja MADDs arbete i Sverige, swisha via QR-koden här ovan eller skicka din gåva på 123 313 78 17.

MADD i Sverige

MADD Sweden ger dig som drabbats av rattfylleriets konsekvenser ett ansikte och en röst. MADD väcker starka känslor och engagerar hela samhället i kampen mot rattfylleriet. I Sverige dör varje år mellan 60 och 80 personer till följd av rattfylleri. Över 1 000 människor skadas av samma orsak. MADD:s erfarenhet och tydliga hållning hjälper både de som drabbats och de som arbetar förebyggande.

MADD arrangerar också regelbundna nätverksträffar för dig som drabbats av rattfylleri. Deltagarna är mycket nöjda med träffarna, där vi bland annat erbjuder en kombination av vila, samtal med andra i samma situation och utbildning.

MADD-foldrar

Vi har tagit fram bra material om människor som drabbats av rattfylleri. Läs foldrarna här, och om du vill beställa några för att dela ut, så går det fint att maila ditt önskemål till material@mhf.se.

Rick, 22 år, dödades i en bilkrasch där föraren körde rattfull

Jimmy skadades för livet när han körde MC på fyllan.

Min mamma blev påkörd av en rattfull förare och miste livet.

Byron, 7 år, blev påkörd av en rattfyllerist och var nära att dö.

Caroline, 22 år, miste livet i en snöskoterolycka, där föraren var rattfull.

Rickard, 17 år dödades i en trafikolycka där föraren körde rattfull.

Kontakta MADD

Mats Sjöö, verksamhets- och projektansvarig

”Är du själv drabbad eller har någon i din närhet som är drabbad av rattfylleri? Behöver du ha nån att prata med? Ring mig!”
mats.sjoo@mhf.se

076-548 97 17