Syftet med verksamhetskonferensen är att introducera funktionärerna till olika aktiviteter som finns beskrivna i vår verksamhetskatalog, med förhoppningen att de skall känna sig trygga att själva
kunna utföra dem i sina lokalavdelningar. Både nya aktiviteter men också gamla favoriter. Verksamhetskonferensen kommer att äga rum i Uppsala, och bygger på att deltagarna är fysiskt aktiva och kan gå sträckor mellan olika aktiviteter och själva delta i utförandet av dem.

Denna verksamhetskonferens är nyskapande och den första i sitt slag hos MHF, i och med sin praktiska natur. Lördagens program kommer att äga rum utomhus, så ta med sköna promenadskor och kläder för alla eventuella väder.

Vi har förbokat ett antal hotellrum till specialpris som går att boka via oss till och med 10 mars. Efter det datumet släpps de kvarvarande rummen och du får ordna ditt boende själv. Sista anmälningsdag för att vara med på verksamhetskonferensen är 15 april.

Tänk på att boka din resa så tidigt som möjligt för att få ett bra pris. MHF står för resa, middagar, lunch och konferens för 10 personer per region. Hotellet betalar du själv vid utcheckning. Vissa lokalavdelningar eller regioner står för hotellkostnaden om du skickar in kvittot, kolla med din lokalavdelning/region vad som gäller i just ditt fall. Vill ni skicka fler deltagare så kostar det 700:-/person plus resa och hotell.

Anmäl dig här: https://forms.gle/KykjBT44nFDXCUxT9