Syftet med verksamhetskonferensen är att introducera MHF:s funktionärer till olika aktiviteter som finns beskrivna i vår verksamhetskatalog, med förhoppningen att de skall känna sig trygga att själva kunna utföra dem i sina lokalavdelningar. Både nya aktiviteter men också gamla favoriter. Vi kommer också att prata om medlemsresan, medlemskapet i MHF. Verksamhetskonferensen kommer att äga rum i Knivsta, i och utanför Nova Park Conference.

Denna verksamhetskonferens är nyskapande och den första i sitt slag hos MHF, i och med sin praktiska natur. Lördagens program kommer att äga rum utomhus, så ta med sköna skor och kläder för alla eventuella väder.

Det går utmärkt att hålla avstånd på Nova Park, då konferensanläggningen har så stora, luftiga ytor. Hotellet är covid-anpassat och dess personal har ett högt säkerhetstänk.

Antal och kostnad
MHF står för resa, middagar, lunch och konferens för 10 personer per region. Hotellet betalar du själv vid utcheckning, 1182:- för ett enkelrum. Vissa lokalavdelningar eller regioner står för hotellkostnaden om du skickar in kvittot, kolla med din lokalavdelning/region vad som gäller i just ditt fall. Vill ni skicka fler deltagare än 10 personer per region vid mån av plats så kostar det 700:-/person plus resa och hotell.

Anmälan
Sista anmälningsdag var 15 augusti.
Anmälan är nu stängd, men enstaka personer kan läggas till i mån av plats. Ring Lena Mörk 08-555 765 75 eller maila Jenny jenny.wik.norling@mhf.se om du vill komma. Vi behöver veta Namn, epost, enkelrum/dubbelrum fredag respektive lördag, förening, region, allergier.

Tider
Vi återkommer med ett detaljerat program för helgen. För att du ska kunna planera din resa så kommer här en ungefärlig tidsangivelse.
Vi börjar kl 17.00 på fredagen, men det är fritt fram att checka in under hela eftermiddagen för dig som bor på hotellet. På lördagen sätter vi igång med programmet tidigt, direkt efter frukost och avslutar den med en sen middag tillsammans. På söndagen 3 oktober rundar vi av programmet innan 12.00.

Här hittar du en presentation av konferensanläggningen.