Det är i MHF:s lokalföreningar som alla trevliga aktiviteter sker. Vilken lokalförening du blir medlem i bestäms automatiskt utifrån ditt postnummer, du behöver inte ange något. Om du istället vill tillhöra en annan lokalavdelning än den som du hör till baserat på ditt postnummer, så anger du deras specifika avdelningsnummer hos MHF. Lokalföreningens funktionärer kan hjälpa dig med rätt nummer. Om du gillar camping, husvagnar eller husbilar så kan du också kryss i att du vill bli medlem i MHF Camping Club och hänga med på sköna campingträffar och utnyttja MHF:s rabatter på många olika campingplatser.
Välkommen till oss!

Bli medlem i MHF snabbt och lätt!

Swish:

Skicka 195 kr till 123 222 32 87 och skriv HN eller TN plus personnummer och mailadress i meddelandet. Känner du till koden för den lokalförening som du vill tillhöra kan du lägga till den på slutet av meddelandet. Till exempel: ”HN 730523-0408 anna.berg@gmail.com 50”. Annars kommer din lokalföreningstillhörighet att bestämmas automatiskt utifrån ditt postnummer.

SMS:

Bli helnykter medlem genom att sms:a ”HELNYKTER personnummer mailadress” till nummer 72 980. 195 kr dras då från din mobilräkning. Bli trafiknykter medlem genom att skicka ett sms med texten ”TRAFIKNYKTER personnummer mailadress” till 72 980 enligt exemplet ovan. Känner du till koden för den lokalförening som du vill tillhöra kan du lägga till den på slutet av meddelandet. Till exempel: ”HN 730523-0408 anna.berg@gmail.com 50”.

Kortbetalning/Avi:

Du kan också fylla dina personuppgifter nedan och välja att betala med kort eller så mailar vi ett inbetalningskort med medlemsavgiften på 195 kr till dig. När du betalt in din medlemsavgift räknas du som medlem. Välkommen!

 

Medlemsavgifter:

Medlemskap MHFTillägg för medlemskap MHF Camping Club
Första året 195 kr/år+ 75 kr/år
Följande år250 kr/år+ 175 kr/år