Du behövs.

Det är viktigt att vi är många när vi ska påverka opinionen för en nykter trafik. Men det är i MHF:s lokalföreningar som alla trevliga aktiviteter sker. Ditt postnummer avgör automatiskt vilken lokalförening du blir medlem i. Om du vill tillhöra en särskild lokalavdelning så skriver du i meddelanderutan längst ner vilken avdelning du vill tillhöra.
Om du gillar camping, husvagnar eller husbilar så kan du också kryssa i att du vill bli medlem i MHF Camping Club och hänga med på sköna campingträffar och utnyttja MHF:s rabatter på många olika campingplatser.

Helnykter (HN) eller Trafiknykter (TN).

Vi har två olika medlemskategorier. Helnykter är en medlem som har en helnykter och drogfri livsstil. Trafiknykter är den medlem som är spiknykter när man kör fordon på land, till sjöss och i luften och är i övrigt drogfri.

Bli medlem i MHF snabbt och lätt!

Swish:

Snabbast och enklast är att Swisha in din anmälan. Då behöver du inte fylla i något formulär.
Du kan välja mellan att bli Trafiknykter (TN) eller Helnykter (HN) medlem.

Skicka 195 kr till 123 222 32 87 och skriv HN eller TN plus personnummer och mailadress i meddelandet.

SMS:

Bli helnykter medlem genom att sms:a ”HELNYKTER personnummer mailadress” till nummer 72 980. 195 kr dras då från din mobilräkning. Bli trafiknykter medlem genom att skicka ett sms med texten ”TRAFIKNYKTER personnummer mailadress” till 72 980 enligt exemplet ovan.
Om du SMS:ar in din anmälan behöver du inte fylla i formuläret nedan.

Kortbetalning/Avi:

Du kan också på traditionellt vis fylla dina personuppgifter nedan. Då väljer du om du vill betala med kort eller få ett inbetalningskort på 195 kr hemskickat till dig. När du betalt in din medlemsavgift räknas du som medlem. Välkommen!

Oavsett vilket sätt du väljer att bli medlem så kommer ett välkomstpaket med medlemskort inom kort hemskickat till dig.

 

Medlemsavgifter:

Medlemskap MHFTillägg för medlemskap MHF Camping Club
Första året 195 kr/år+ 75 kr/år
Följande år250 kr/år+ 175 kr/år

Fyll i dina uppgifter här:

Vill du ha kontakt med oss?

Om du undrar något eller vill veta mer så är du alltid välkommen att kontakta vår medlemsservice på medlem@mhf.se eller 08-555 765 55