Tylösand goes to Stockholm 2-3 november 2020

På grund av situationen med Coronaviruset har vi bestämt oss för att göra två stora förändringar inför årets konferens. Vi kommer att flytta fram till 2-3 november istället för i september. Men inte nog med det:

Årets Tylösandsseminarium genomförs i Stockholm på Hilton Stockholm Slussen.

På grund av situationen med Coronaviruset har vi bestämt oss för att genomföra årets konferens i Stockholm och flytta fram till 2-3 november istället för i september.

Det är första gången sedan starten 1957 som vi lämnar Halmstad. Bedömningen är att konferensen i år är extra viktig, eftersom andra konferenser inte har kunnat genomföras. Samtidigt bedömer vi att benägenheten att resa kommer att vara något lägre och att många kommer att hålla sina kostnader på ett absolut minimum. Då är Stockholm ett bra alternativ, med tanke på att såväl resemöjligheterna som boendealternativen är fler. Nu gör vi det bästa av detta, och 2021 är vi tillbaka i Tylösand.

Priser

Lägre pris för snabba bokare

  • Early bird-pris t.o.m. 30 juni: 4 980 kr 

  • Ordinarie pris fr.o.m. 1 juli: 5 860 kr

  • Endagsbiljett (Ingen early bird för endagsbiljetter): 3 100 kr per dag

  • Middag: 420 kr per dag, inkl ett glas alkoholfritt vin

I konferenspriset ingår seminarieavgift, dokumentation, lunch och kaffe.
Alla priser exkl moms. Betalningsvillkor faktura 30 dagar.

Journalister och media

För att få pressackreditering, föranmäl till info@mhf.se.

Tylösandsseminariet är ett trafiksäkerhetsseminarium som arrangerats av MHF varje år sedan 1957. Under dessa år har seminariet utvecklats till att bli en självklar del av Sveriges trafiksäkerhetsarbete. Tylösandsseminariet vänder sig till dig som berörs av trafiksäkerhetsfrågor. Målet är att ge dig som är verksam inom detta område ny inspiration och mer fakta för att göra vägtrafiken människovänligare.

I år kommer vi i Tylösand att koppla mycket till den internationella ministerkonferens om trafiksäkerhet som arrangerades i Stockholm i februari. Många av de insikter och rekommendationer som kom därifrån är i högsta grad aktuella för vårt fortsatta svenska trafiksäkerhetsarbete, på såväl lokal, regional som nationell nivå.

Tylösandsseminariet erbjuder en attraktiv mötesplats för kunskapsinhämtning, erfarenhetsutbyte och dialog för alla inom trafiksäkerhetsområdet. Konferensen är ett nav som vidareutvecklar och formar svensk trafiksäkerhet genom att välkomna och samla alla aktörer, både företag, myndigheter och frivilligorganisationer.

Vill du få kontakt med oss som planerar Tylösandsseminariet? Här är våra kontaktuppgifter.

Utställning – Har du något att visa upp?

På den här konferensen samlas personer som arbetar med Trafiksäkerhet i Sverige och Norge. Om du vill ställa ut och visa din produkt, tjänst eller på annat sätt söka kontakt med den här målgruppen, så ska du boka en monterplats. Det gör du här

Tidigare konferenser

 

2019 års tema var: Resultat, tack – Från ord till handling

Dödssiffrorna i trafiken för 2018 var tyvärr högre än året innan. Hur vänder vi det? Vad var det som gick fel? Vad kan vi påverka? Teknik, beteende och samarbete, hur ska vi nå trafiksäkerhetsmålen?

Önskelistor till minister och myndigheter

Eftersom årets tema var ”Resultat – Tack” så var ett av målen att kunna presentera en önskelista till Infrastrukturminister Tomas Eneroth.

Under seminariet kom det också in en mängd förslag och idéer som mer riktade sig till Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen och kommuner.

Listorna har skickats över till berörda parter.

Klicka här för att se alla önskelistor i punktform.

Uppföljning av frågor som ställdes i Tylösand

Under årets Tylösandsseminarium ställdes en mängd frågor via Mentimeter. Några av frågorna kunde vi ställa live och få svar direkt av föreläsaren på scenen. Men några frågor vidarebefordrade vi till respektive föreläsare och nu har svaren kommit in.  Dem hittar du här

Föreläsarpresentationer

Det är inte lätt att komma ihåg presentationer i efterhand. Därför har vi lagt upp alla föreläsarpresentationer så du kan se dem när du vill.

Klicka här så når du alla presentationer som hölls i Tylösand. Några av föreläsarna använde ingen bildpresentation, så de finns av naturliga skäl inte med.