Dags för Tylösand 2022. Vi ses 6-7 september

Hurra, vi kan träffas fysiskt!

Välkommen till Tylösandsseminariet 2022 – mötesplatsen för dig som arbetar med trafiksäkerhet på något plan. Här samlas branschen.
I år kan vi återigen samlas fysiskt efter två år utan den möjligheten.
Vi bjuder på ett program fyllt med tunga talare, kritiska diskussioner och spännande case. Ta del av visioner, trender och strategier samtidigt som du får suveräna möjligheter att nätverka med kollegor från alla delar av branschen.
Vi möts i Tylösand 6-7 september och sparkar igång trafiksäkerhetshösten!

Anmälan är öppen.

Om Tylösandsseminariet

Tylösandsseminariet är ett trafiksäkerhetsseminarium som arrangerats av MHF varje år sedan 1957. Under dessa år har seminariet utvecklats till att bli en självklar del av Sveriges trafiksäkerhetsarbete. Tylösandsseminariet vänder sig till dig som berörs av trafiksäkerhetsfrågor. Målet är att ge dig som är verksam inom detta område ny inspiration och mer fakta för att göra vägtrafiken människovänligare.

Tylösandsseminariet erbjuder en attraktiv mötesplats för kunskapsinhämtning, erfarenhetsutbyte och dialog för alla inom trafiksäkerhetsområdet. Konferensen är ett nav som vidareutvecklar och formar svensk trafiksäkerhet genom att välkomna och samla alla aktörer, både företag, myndigheter och frivilligorganisationer.

Filmer från senaste Tylösandsseminariet

MHF:s Youtubekanal
Vi har precis publicerat de filmade anförandena från Tylösandsseminariet 2021. Se dem igen eller för första gången.