Tylösandsseminariet skjuts upp till 2021

Vi har hållit tummarna för att covid-19 inte skulle vara ett aktuellt problem för Tylösandsseminariet i november. Hela våren och sommaren har vi noga följt utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Nu har restriktionerna förlängts till att preliminärt gälla hela året ut.

Därför har vi tvingats fatta det svåra beslutet att inte genomföra Tylösandsseminariet 2020.

Det smärtar oss, men vi ser tyvärr inte att det går att genomföra konferensen som vi har planerat. Trots att vi senarelagt den så får vi inse att det inte går i år.

Vi återkommer med nya friska krafter 31 augusti – 1 september 2021, då åter i Tylösand.

Om du har anmält dig

Alla som har anmält sig och blivit fakturerade för deltagaravgiften får inom några veckor en kreditfaktura, och vi kommer att ta kontakt med alla som redan betalt för korrekt återbetalning.
Alla som har bokat rum på Hotel Hilton med vår rabattkod avbokas automatiskt av oss.

Jag hoppas på din förståelse och räknar med att vi ses i Tylösand om ett år.

Göran Sydhage, VD MHF

Tidigare konferenser

 

2019 års tema var: Resultat, tack – Från ord till handling

Dödssiffrorna i trafiken för 2018 var tyvärr högre än året innan. Hur vänder vi det? Vad var det som gick fel? Vad kan vi påverka? Teknik, beteende och samarbete, hur ska vi nå trafiksäkerhetsmålen?

 

Önskelistor till minister och myndigheter

Eftersom temat var ”Resultat – Tack” så var ett av målen att kunna presentera en önskelista till Infrastrukturminister Tomas Eneroth.

Under seminariet kom det också in en mängd förslag och idéer som mer riktade sig till Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen och kommuner.

Listorna har skickats över till berörda parter.

Klicka här för att se alla önskelistor i punktform.

Uppföljning av frågor som ställdes i Tylösand

Under årets Tylösandsseminarium ställdes en mängd frågor via Mentimeter. Några av frågorna kunde vi ställa live och få svar direkt av föreläsaren på scenen. Men några frågor vidarebefordrade vi till respektive föreläsare och nu har svaren kommit in.  Dem hittar du här

Föreläsarpresentationer

Det är inte lätt att komma ihåg presentationer i efterhand. Därför har vi lagt upp alla föreläsarpresentationer så du kan se dem när du vill.

Klicka här så når du alla presentationer som hölls i Tylösand. Några av föreläsarna använde ingen bildpresentation, så de finns av naturliga skäl inte med.