Upptäck MHF Studios

Unna dig och ditt företag den ultimata broadcast-upplevelsen på MHF Studios i Tibro!

Vi erbjuder en modern och fullutrustad miljö för professionella livesändningar, inspelningar och digitala events som garanterat kommer att imponera på dina tittare.

En helt unik studio

Tillsammans med vårt duktiga team av projektledare och studiotekniker skräddarsyr vi ett produktionspaket som möter dina önskemål och levererar ett proffsigt resultat varje gång.

Nyhetsstudion

Detta är en idealisk miljö för event som involverar både fysiska och virtuella deltagare.

Här kan du t.e.x berätta om nyheter, hålla i utbildningar, videokonferanser eller webbinarium. Du visar enkelt t.ex en powerpointpresentation på skärmen bakom dig varvat med helbild för tittarna, vid den här skärmen kan du även hålla samtal med deltagare på distans.

Varva nyhetsstudion med t.e.x ett samtal i studiosoffan för en varierande upplevelse för tittaren.

Studiosoffan

Studiosoffan är den centrala punkten på MHF Studios. En trevlig miljö att hålla samtal med sina gäster m.m. Även här kan du hålla samtal med deltagare på distans.

Här kan vi byta ut bakgrundsbilderna i studion mot något som matchar det event som ni vill genomföra.

Projektrum

Precis intill studion i en del av kontrollrummet hittar vi projektrummet. Här sitter vi och går igenom erat event, och berättar lite om de tekniska och praktiska detaljerna, så att eventet flyter på utan några större överraskningar för er.Varva nyhetsstudion med t.e.x ett samtal i studiosoffan för en varierande upplevelse för tittaren.

Kontrollrummet

Här inne styr vi allt som händer ute i studion. Vi har 3 studiotekniker. En som sköter våra 3 robotkameror för varierande bildvinklar, en som sköter ljudet och en som sköter all grafik och de eventuellt förinspelade filmklipp som ska visas i er sändning.

Vid enklare inspelningar kan det räcka med 1 tekniker som sitter vid spakarna beroende på hur mycket som ska hanteras i erat event.

Greenscreenstudion

Den här studiodelen är spännande. Här kan vi skapa virtuella miljöer för din inspelning.

Kanske inte någon av våra studiomiljöer passar för dig. Då kan du välja bland många olika virtuella miljöer. Möjligheterna i denna del är stora.

Sminket

Eventuellt kan det behövas fixas till lite med håret, eller se över makeupen. Det gör du här i någon av de 3 sminkplatserna. Till exempel kan det behövas pudras lite i pannan för att det inte ska blänka i kamerorna.

Men det är helt frivilligt.

Fotostudion

Här kan du som fotograf hyra en fotostudio. Denna miljö är anpassningsbar och kan även användas till filminspelning eller digitala möten.

Filmproduktion

Vi erbjuder en komplett lösning för filmproduktion.

Om ni behöver producera rörlig media inför erat event kan ni ta hjälp av våra duktiga filmare och redigerare. Vi erbjuder olika sorters film för både företag, föreningar och organisationer.

Kontakt

MHF Studios är en satsning som MHF har gjort i syfte att på ett effektivt sätt nå ut med samhällsnyttig information samt för interna utbildningar, seminarium och program som rör trafiksäkerhet och nykterhet i trafik.

Välkommen till MHF Studios!

Hör av dig för prisinformation.
Skräddarsydda paket enl överenskommelse.

Tommy, produktionsledare
0708-900589.

Kontakta oss

Tommy Abrahamsson

Produktionsledare, filmare, säljare

 

Mobil: 070-890 05 89
Tel: 0504-49 55 15
Adress Nygårdsgatan 3, 543 51 Tibro
Mail: tommy.abrahamsson@mhf.se

 

Tomas Jonsson

Projektledare, producent

Tel 08-555 765 74
Mobil: 070-564 37 36
Adress: Bygängsgränd 8, 120 40 Stockholm
Mail: tomas.jonsson@mhf.se

Anna Welleman

Tekniker, redigering

 

Tel: 0504-49 55 03
Mobil: 070-642 65 22
Adress: Nygårdsgatan 3, 543 51 Tibro
Mail: anna.welleman@mhf.se

Mattias Karlsson

Tekniker, redigering

Tel: 0504-49 55 13
Adress: Nygårdsgatan 3, 543 51 Tibro
Mail: mattias.karlsson@mhf.se

OM MHF STUDIOS

MHF Studios startades av Motorförarnas Helnykterhetsförbund som främst arbetar för trafiknykterhet, men tar aktivt del i olika frågor med syfte att höja trafiksäkerheten.