Vad skulle du göra om du vann?

”En chans på tusen” är ett unikt lotteri med en av de högsta vinstmöjligheterna som något svenskt rikslotteri har – en chans på tusen. Samtidigt som du har hög chans att vinna stöttar du också en god sak: Överskottet från lotteriet går till MHF:s arbete mot alkohol och droger i trafiken.

En del lockas av att resa, en del ”behöver” verkligen en Porsche och en del vill köpa ett nytt kök. Vad skulle du göra om du vann?

Chans till storvinst, eller stor vinstchans? Du väljer.

Det här är verkligen ett lotteri med hög vinstchans. Varje lotteri omfattar tusen lottnummer, varav en är vinstlott. Därför heter lotteriet just ”En chans på tusen”. Det vinnande lottnumret ger 500 gånger ditt satsade belopp. Köper du en hel lott och ditt nummer vinner, så vinner du 1 050 000 kr.

Men en annan speciell fördel med lotteriet är att du inte måste köpa en hel lott, utan kan välja att köpa delar av lottnummer istället. Då minskar såklart totalbeloppet du kan vinna, men fler andelar av lotter ökar ju chansen att något av dina nummer vinner.
Köper du till exempel tio delar av olika lotter så är din vinstchans en på hundra istället, vilket är extremt bra.

Vid dragningen 29:e april blev det vinnande numret:  76

Grattis till den lyckliga vinnaren!

Hur mycket kan man vinna?

Många av våra lottköpare prenumererar på en eller flera lotter och är med i varje dragning. Som prenumerationskund satsar du ett belopp per månad som sedan blir till en lott i nästa dragning. Hur mycket vill du satsa per månad för att vinna drömvinsten? Vinsten är alltid 500 gånger insatsen.

MHF:s lotteri En Chans På Tusen är godkänt och granskas av Spelinspektionen. Det innebär att du som lottköpare kan känna dig trygg med att allt går korrekt till, och att det är slumpen som avgör vem som vinner.