10% rabatt på service och reparationer

MHF och MekoPartner Bilverkstad inleder ett samarbete gällande verkstadstjänster för MHF:s medlemmar. MekoPartner är en verkstadskedja i Mekonomenkoncernen och har 140 verkstäder i Sverige.

MekoPartner är en allbils-verkstadskedja, vilket innebär att de servar och reparerar i princip alla märken på marknaden. Förutom normal service och reparationer erbjuder MekoPartner Bilverkstad ett brett kompletterande innehåll av specialiteter. MekoPartner Bilverkstads stämpel i serviceboken gäller likväl som original, när det gäller nybilsgarantin. Detta samarbete innebär en möjlighet att få en service eller reparation till en fördelaktig kostnad.

Medlemserbjudande:

  • 10 % rabatt på ordinarie service, enligt fordonets servicebok.
  • 10 % rabatt på arbete vid reparationer.
  • Vid ordinarie service, enligt fordonets servicebok, bjuder MekoPartner Bilverkstad på en MekoAssist Europa (mobilitetsförsäkring som gäller gröna kortet-området).
  • Ni kan även dela upp betalningen räntefritt på 4 månader med MekoPartner-kortet. Kortansökan gör ni hos MekoPartner Bilverkstad.

Rabatten gäller på ordinarie pris. Observera att MekoPartner Bilverkstad ibland har kampanjer med specialpris. På dessa kampanjer utgår alltså ingen extra rabatt.

Gör så här för att nyttja erbjudandet:

  • Klicka på länken nedan – där hittar du en bilverkstad i din närhet.
  • När ni bokar service eller reparation uppge ditt medlemsnummer och ta även med medlemskortet vid verkstadsbesöket.

→ Hitta närmaste bilverkstad här!