Bilda spelbolag för ökad vinstchans

Genom att bilda ett så kallat spelbolag inom vårt lotteri kan du och dina vänner öka er vinstchans. Så här går det till:

Flera personer går ihop och betalar in en summa varje månad via autogiro. En gång per kvartal skickas lotteribevisen ut till deltagarna. Om ni då är tio personer så fördelas lottandelarna på tio olika lottnummer. Då har ni en vinstchans på hundra istället för en på tusen. Vinsten betalas ut till det vinnande numret. Sedan delas den lika på samtliga inom bolaget. En medlem kan såklart köpa mer än en andel.

Spelbolagets medlemmar får var sitt lottbevis till varje dragning. Förutom sitt eget lottnummer finns också de övriga lottnumren inom bolaget utskrivna på lottbeviset. På det viset kan man se om någon av de andra bolagsmännen har det vinnande numret.

Vi belönar autogirokunder

Som autogirokund i lotteriet får du utan kostnad MHF:s motortidning Motorföraren. Tidningen utkommer med åtta nummer per år och är en bred motortidning som testar och analyserar bilar och biltillbehör. Den bevakar trafiksäkerhetsområdet i Sverige med särskild inriktning på trafiknykterhet och miljö.

Vinstplan:

Ni satsarLottvärdeVinstbelopp/person
50 kr/månad150 kr7 500 kr
100 kr/månad300 kr15 000 kr
200 kr/månad600 kr30 000 kr
300 kr/månad900 kr45 000 kr

Så här gör du:

Ladda ner anmälningsformulär och autogiromedgivande här nedanför.

Posta anmälningsformuläret portofritt i ett kuvert tillsammans med autogiromedgivanden för varje medlem i bolaget till:

MHF Lotteritjänst
FRISVAR
Kundnr 120 171 200
120 11 Stockholm