Lediga tjänster:

MHF söker ytterligare en projektledare som vill arbeta med oss för att förverkliga vår vision: ”Ingen ska dö av rattfylleri”.

Rollen

Du ingår i vår projektavdelning på förbundskansliet i Stockholm, i samarbete med kanslikollegor, funktionärer och medlemmar runt om i landet. Du kommer att ha flera större och mindre projekt rullande samtidigt, såväl nystartade som årligen återkommande. Det innebär eget ansvar från ax till limpa för några utvalda trafiksäkerhetsprojekt, delansvar i några och medverkan i andra projekt. Projektledarrollen innefattar även administrativa uppgifter, och du är delaktig i medlemsvärvning, företagsmedlemskap och annan reguljär verksamhet.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att fungera bra hos oss behöver du vara självgående och samtidigt lyhörd för andras åsikter och behov. Samarbetsförmåga, initiativkraft och kreativitet värderas högt. Som projektledare är du strukturerad och utåtriktad med stor ansvarskänsla.

Du har relevant utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet. Du måste ha erfarenhet av att planera, genomföra och utvärdera projekt. Det är mycket meriterande om du har en bakgrund inom trafiksäkerhetsområdet och erfarenhet av arbete i ideell organisation. Du måste behärska god svenska i tal och skrift. Viss kommunikation på engelska förekommer. B-körkort är ett starkt önskemål.

Vi utgår ifrån att du delar MHF:s grundläggande värderingar vad gäller alkohol, droger och trafik.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig per e-mail eller telefon.

Göran Sydhage, VD goran.sydhage@mhf.se – 08-555 765 56

Lars-Olov Sjöström, facklig representant (Unionen) lars-olov.sjostrom@mhf.se – 08-555 765 73

 

  • Anställningsform: Tills vidare, med 6 månaders provtjänstgöring
  • Arbetsort: Södra sidan av Stockholm, varför du bör bo i Stockholmsområdet
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
  • Ansökan: Endast via e-post, skicka CV och personligt brev till projekt@mhf.se
  • Sista dag för ansökan: 30 april 2019

OBS
Vänta inte med att skicka in din ansökan. Rekryteringen startar direkt, och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.