Projektledare

Har du erfarenhet av att driva projekt framåt?
Är du kreativ och gillar att tänka i nya banor?
Då är du rätt för oss!

MHF Motorförarnas Helnykterhetsförbund – en ideell organisation med trafiknykterhet i fokus. MHF har ca 13 000 medlemmar fördelade i sju regioner. Vi arbetar för att minska rattfylleriet och öka trafiksäkerheten. Vi arbetar också med trafikens konsumentfrågor, bland annat i ARN och i svenskt och internationellt standardiseringsarbete. Läs mer om MHF på mhf.se
Vi utgår ifrån att du delar MHF:s grundläggande värderingar vad gäller alkohol, droger och trafik.

Fördelar med att jobba för MHF

· Det finns mycket rum att utvecklas och växa inom organisationen.
· Det finns stora möjligheter till att arbeta med egna idéer och projekt.
· Du jobbar tillsammans med ett kreativt och härligt team.
· MHF är en välkänd organisation och innehar ett stort förtroende hos många. Att arbeta här är meriterande i sig.
· Du jobbar med lokala, regionala, nationella och globala frågor. Det är upp till dig hur långt du vill nå.
· Du knyter många värdefulla och intressanta kontakter genom organisationen och deltar i många intressanta seminarier med andra i branschen.

Uppdraget

Du ingår i vår projektavdelning på förbundskansliet i Stockholm, i samarbete med kanslikollegor, funktionärer och medlemmar runt om i landet.

Som projektledare kommer du att ha flera större och mindre projekt rullande samtidigt, såväl nystartade som årligen återkommande. Det innebär eget ansvar från ide till färdig produkt för några utvalda trafiksäkerhetsprojekt, delansvar i några och medverkan i andra projekt. Projektledarrollen innefattar även administrativa uppgifter, och du är delaktig i medlemsvärvning, hantering av medlemssystemet, företagsmedlemskap och annan reguljär verksamhet.

Du ansvarar för att initiera, driva och utveckla nya och existerande projekt. Arbetet innebär också att du har en ambassadörskänsla och brinner för ämnet och är bra på att strukturera och planera genom kreativa diskussioner och möten. Du jobbar i team tillsammans både med kollegor och experter såväl regionalt som nationellt och internationellt och bidrar till att företräda MHF och MHF:s intressen i olika sammanhang.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det viktigaste är att du är rätt person för oss. För att fungera bra hos oss behöver du vara självgående och samtidigt lyhörd för andras åsikter och behov. Samarbetsförmåga, initiativkraft och kreativitet värderas högt.
Du har relevant utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet. Du måste ha erfarenhet av att planera, genomföra och utvärdera projekt. Det är mycket meriterande om du har en bakgrund inom trafiksäkerhetsområdet och erfarenhet av arbete i ideell organisation. Du måste behärska god svenska i tal och skrift.
God kunskap i Office-paketet är ett krav.

Viss kommunikation på engelska förekommer. B-körkort är ett starkt önskemål.

Kontakt:

Göran Sydhage, VD goran.sydhage@mhf.se – 08-555 765 56
Lars-Olov Sjöström, facklig kontakt (Unionen) lars-olov.sjostrom@mhf.se – 08-555 765 73

Anställningsform:

Tills vidare, med 6 månaders provtjänstgöring

Arbetsort:

Stockholm

Lön:

Enligt överenskommelse

Tillträde:

Snarast, enligt överenskommelse

Ansökan:

Endast via e-post, skicka CV och personligt brev till projekt@mhf.se
Sista dag för ansökan: 10 December 2019

OBS Vänta inte med att skicka in din ansökan. Rekryteringen startar direkt, och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.