Tylösand goes to Stockholm 2-3 november 2020

Årets Tylösandsseminarium genomförs i Stockholm på Hilton Stockholm Slussen.

På grund av situationen med Coronaviruset har vi bestämt oss för att genomföra årets konferens i Stockholm och flytta fram till 2-3 november istället för i september.

Det är första gången sedan starten 1957 som vi lämnar Halmstad. Bedömningen är att konferensen i år är extra viktig, eftersom andra konferenser inte har kunnat genomföras. Samtidigt bedömer vi att benägenheten att resa kommer att vara något lägre och att många kommer att hålla sina kostnader på ett absolut minimum. Då är Stockholm ett bra alternativ, med tanke på att såväl resemöjligheterna som boendealternativen är fler. Nu gör vi det bästa av detta, och 2021 är vi tillbaka i Tylösand.

Priser

 • Konferensavgift två dagar: 5 860 kr
 • Endagsbiljett: 3 100 kr per dag

 • Middag måndag: 420 kr

I konferenspriset ingår seminarieavgift, dokumentation, lunch och kaffe.
Alla priser exkl moms. Betalningsvillkor faktura 30 dagar.

Avbokningsregler
Hur det ser ut i höst kan vi bara spekulera kring. En naturlig undran är ju vad som händer om covid-19 hindrar oss att genomföra konferensen. Följande gäller:

Tylösandsseminariet följer de regler och restriktioner som Regeringen på Folkhälsomyndighetens inrådan beslutar kring offentliga tillställningar och allmänna sammankomster och återbetalar vid inställt seminarium med viruset som orsak alla betalda konferenskostnader oavsett tidpunkt.

För avbokning av andra skäl än covid-19 gäller följande:

 • Till och med 30 september – kostnadsfri avbokning.
 • 1 oktober till 15 oktober – 50% av kostnaden återbetalas.
 • Från och med 16 oktober – ingen återbetalning.

Vi vill alltså att du säkert ska kunna anmäla dig, och känna dig trygg med att få pengarna tillbaka om viruset fortsätter att sätta käppar i allas våra hjul.

Vill du få kontakt med oss som planerar Tylösandsseminariet? Här är våra kontaktuppgifter.

Glöm inte att boka hotellrum på Hilton Stockholm Slussen

Om du ska delta båda dagarna rekommenderar vi att du bor på utmärkta Hotell Hilton – Vi har förbokat ett antal rum till bra pris för våra seminariedeltagare. Enkelrumspriset är endast 1490 kr inkl. moms per rum/natt. Kostnadsfri avbokning kan göras fram tills 14 dagar innan ankomst, vid avbokning efter detta datum eller vid no-show debiteras den angivna faktureringsadressen med gästens fulla vistelse.
Boka på:  conference.slussen@hilton.com 
Uppge koden: GMHFA, samt:

 • Företagsnamn
 • Gästens namn samt kontaktuppgifter (namn, telefonnummer och mailadress)
 • Fakturaadress
 • Organisationsnummer
 • Referens alternativt ordernummer

Journalister och media

För att få pressackreditering, föranmäl till info@mhf.se.

Utställning – Har du något att visa upp?

På den här konferensen samlas personer som arbetar med Trafiksäkerhet i Sverige och Norge. Om du vill ställa ut och visa din produkt, tjänst eller på annat sätt söka kontakt med den här målgruppen, så ska du boka en monterplats. Det gör du här

Tidigare konferenser

 

2019 års tema var: Resultat, tack – Från ord till handling

Dödssiffrorna i trafiken för 2018 var tyvärr högre än året innan. Hur vänder vi det? Vad var det som gick fel? Vad kan vi påverka? Teknik, beteende och samarbete, hur ska vi nå trafiksäkerhetsmålen?

 

Önskelistor till minister och myndigheter

Eftersom årets tema var ”Resultat – Tack” så var ett av målen att kunna presentera en önskelista till Infrastrukturminister Tomas Eneroth.

Under seminariet kom det också in en mängd förslag och idéer som mer riktade sig till Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen och kommuner.

Listorna har skickats över till berörda parter.

Klicka här för att se alla önskelistor i punktform.

Uppföljning av frågor som ställdes i Tylösand

Under årets Tylösandsseminarium ställdes en mängd frågor via Mentimeter. Några av frågorna kunde vi ställa live och få svar direkt av föreläsaren på scenen. Men några frågor vidarebefordrade vi till respektive föreläsare och nu har svaren kommit in.  Dem hittar du här

Föreläsarpresentationer

Det är inte lätt att komma ihåg presentationer i efterhand. Därför har vi lagt upp alla föreläsarpresentationer så du kan se dem när du vill.

Klicka här så når du alla presentationer som hölls i Tylösand. Några av föreläsarna använde ingen bildpresentation, så de finns av naturliga skäl inte med.