Verksamhetskonferensen  äger rum på Hotell Scandic Skogshöjd i Södertälje, vilket är samma plats som Jubileumskonferensen 2016. Vi lovar att det blir ett fullspäckat program med massor av matnyttig information.

 Konferensen startar lördag den 17 november 2018 kl 10.30 och programmet pågår till 17.30.

Anmälan till konferens@mhf.se

Vi avslutar dagen med en trevlig middag kl 19.00. På söndagen börjar konferensen kl 8.45 och avslutas med fika kl 14.30. Konferensens start- och sluttider är anpassade till tiderna för de tåg som ankommer och avgår från Södertälje Syd.

Priset för deltagande på konferensen är 1 450 kr/person. I priset ingår resa, konferensavgift, måltider och fika. Då resa ingår i avgiften förutsätter det samåkning med bil samt tidigt bokade tåg- och flygbiljetter för bästa pris.

Logi ingår inte i priset. Förbundet förhandlar just nu med hotellet för bästa erbjudande då det gäller logipriset. Det går också bra att boka eget logi hos vänner och bekanta om man föredrar det.

Specialerbjudande

Varje region samt Campingklubben och MHF Ungdom erbjuds möjlighet att sända en ”ny” person (som inte brukar åka på våra möten och konferenser) för specialpriset 250 kr och ytterligare en person på samma villkor för endast 500 kr. Dessa ska särskilt anges i anmälan, att de åker till specialpris.

Konferensen är öppen för alla medlemmar. Det betyder att även om regionstyrelsen inte betalar din biljett så går det utmärkt att betala privat eller via sin lokalavdelning.

Väl mött i Södertälje!

Göran Sydhage och övrig personal på förbundskansliet

Anmälan till konferens@mhf.se

Här finns mer information om programmet